Eti Benimo Lokmalık Çikolata 80 g 18'li
Ürün Adı: ETİ BENİMO LOKMALIK ÇİKOLATA 80 G
İçindekiler: Buğday Unu (Gluten), Şeker, Bitkisel Yağlar (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), İnvert Şeker Şurubu, Pastörize Yumurta, Kabartıcılar (Amonyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Asit Pirofosfat), Tam Buğday Unu (Gluten), Tuz, Aroma Vericiler (Süt ürünü içerir), Emülgatör (Yağ Asitlerinin Mono- ve Digliseritlerinin Mono- ve Diasetil Tartarik Asit Esterleri), Karamelize Şeker Şurubu, Un İşlem Maddesi (Sodyum Metabisülfit), Kuvertür Çikolata %32,3 [Şeker, Kakao Yağı, Kakao Kitlesi, Peynir Altı Suyu Tozu (Süt Ürünü), Yağsız Süt Tozu, Yağı Azaltılmış Kakao Tozu, Emülgatörler (Ayçiçek Lesitini, Poligliserol Polirisinoleat), Aroma Verici (Vanilin), Tuz, Kakao Kuru Maddesi En Az %35], Marshmallow %22,8 [Şeker, İnvert Şeker Şurubu, Nişasta, Nem Verici (Sorbitol), Yenilebilir Sığır Jelatini, Laktoz (Süt Ürünü), Koruyucu (Potasyum Sorbat), Aroma Verici], Hindistan Cevizi %5,2.
Alerjen Uyarısı: Eser miktarda Fındık, Soya Ürünü ve Susam içerebilir.
Menşei: Türkiye
Üretici Adı: Eti Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Gıda İşletmecisi ve adresi: Eti Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Organize Sanayi Bölgesi Orhan Erden Bulvarı No:3 Eskişehir / Türkiye
İşletme Kayıt Numarası/Onay Numarası: TR-26-K-000045
Net Miktar: 80
Enerji ve Besin Öğeleri Tablosu: Enerji kJ / kcal: 1892/451, Yağ g: 19, Doymuş Yağ g: 12, Trans Yağ g: 0, Karbonhidrat g: 63, Şekerler g: 40, Lif g: 3,0, Protein g: 6,2, Tuz g: 0,69
Özel muhafaza ve/veya kullanım koşulları: Dikkat! Buzdolabına koymayıp, 18-22 °C'de muhafaza ediniz. Isıdan, kokudan, nemden uzak tutunuz.
İnternet sitemizde ve diğer tüm online satış kanallarımızda satışa sunulan her bir ürün için ürün açıklamaları kısmında yer verilen ürün etiket bilgileri ve ürün görselleri; ilgili ürünün tedarikçileri tarafından Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.' ye iletilen en güncel bilgileri içermektedir. Teslimi gerçekleştirilen ürünlerin etiket bilgileri ve görselleri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler/görseller arasındaki farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.