logo
logo
bt
Teslimat Bölgesi
Teslimat Bölgenizi Seçiniz bt
bt
Seçilen Mağaza
Mağaza Seçiniz bt
bt
Teslimat Tarihi
bt
bt
Tahmini Teslim Tarihi
  • resm Domestos Kar Beyazı Çamaşır Suyu Ultra 810 g
  • resm Domestos Kar Beyazı Çamaşır Suyu Ultra 810 g

Domestos Kar Beyazı Çamaşır Suyu Ultra 810 g



Adet Fiyatı : 36,90 TL
Koli Fiyatı (20 Adet) : 738,00 TL
Birim Fiyat: 36,90 TL


En geç Kargoda!

İnternet sitesi ve mağaza satış fiyatları farklılık gösterebilir.


logo
Ürün Açıklaması

Domestos Kar Beyazı Çamaşır Suyu Ultra 810 g

Domestos Ultra Çamaşır Suyu Kar Beyaz 810 Gr

Güncellenmiş formülü sayesinde basit ve etkili temizlik sağlayan Domestos Ultra Çamaşır Suyu Kar Beyaz 810 Gr, sitemizin kalitesi ve farkı ile her daim çamaşır duyu bölümünde satışa sunulmaktadır. Ürün, hem evi temizlemek hem de çamaşırlarınızı yıkamak için kullanılabilecek 810 gramlık bir pakette satılır.

Unilever tarafından üretilen bir temizlik ürünü markası, etkili mikrop ve bakteri formülü sayesinde evinize sağlıklı temizlik sağlar. Uygulanan yüzeylere sıkıca tutturulmuş ve güvenilir bir koruyucu görevi gören ürün, maksimum hijyen ile uzun süreli koruma sağlar.

Ürünü yer döşemelerinde, mutfakta, tuvalette, banyoda, duvar karosunda kullanabilirsiniz. Evinizde kullanıma uygun bir mutfak tezgahı, lavabo, tuvalet, küvet ve diğer yüzeyleri için de tercih edebilirsiniz. Fayans ve döşeme gibi geniş alanlarda, ürünü seyreltme seçeneği ile kullanmanız önerilir ve bu alanları da kolayca yıkayıp temizleyebilirsiniz. Bu ürünü ayrıca giysilerinizin daha beyaz görünmesini sağlamak için de kullanabilirsiniz; beyaz iç çamaşırı ya da gömlek gibi modeller için önceden bir alanda kullanabilirsiniz.

Kargo ile gönderim seçilen siparişlerde : Bizim Toptan internet mağazasından oluşturmuş olduğunuz siparişler, e-ticaret operasyon ekibi tarafından özenle hazırlanarak 1 iş gününde kargoya verilir. Teslimat anlaşmalı kargo firmaları ile yapılmaktadır. Siparişin kargo bedeli sepetteki ürünlerin ağırlık ve hacmi üzerinden hesaplanır. Bizin Toptan’ın internet mağazasından yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerinizden kargo ücreti alınmamaktadır. TıklaGelAl siparişlerinizde ise siparişleriniz sizin için özenle hazırlanır, seçmiş olduğunuz saatte size teslim edilmek üzere hazır bekletilir.
Kullanmadığınız ve ambalajını bozmadığınız ürünleri 14 gün içerisinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.