logo
logo
bt
Teslimat Bölgesi
Teslimat Bölgenizi Seçiniz bt
bt
Seçilen Mağaza
Mağaza Seçiniz bt
bt
Teslimat Tarihi
bt
bt
Tahmini Teslim Tarihi
  • resm Persil Bahçe Çiçeği Çamaşır Deterjanı Toz 10 kg

Persil Bahçe Çiçeği Çamaşır Deterjanı Toz 10 kg



Adet


En geç Kargoda!

İnternet sitesi ve mağaza satış fiyatları farklılık gösterebilir.


logo
Ürün Açıklaması

Persil Bahçe Çiçeği Çamaşır Deterjanı Toz 10 kg

Persil Matik Color Çiçek Bahçesi Konsantre 10 Kg

 

Deterjan her zaman lazım olan ürünler arasında olduğu için yüksek kilo değerleri ile satışa hazırlanmakta. Örneğin 10 kilo şeklinde deterjanların paketlenmesi esas alınır. Özellikle de talep gören ve olumlu yorumlarla karşılanan deterjanların 10 kg değeri ile satın alındığı açık durumda. Mesela Persil Matik Color Çiçek Bahçesi Konsantre 10 Kg bunlar arasındadır.

 

Persil markası tarafından üretilen deterjanlar dikkat çekiyor. Çünkü bu marka uzun süredir üretim yapmakta ve kalitesi ile göz doldurmaktadır. Bu yüzden de çamaşır deterjanı tercihlerinde çoğu müşterinin değerlendirdiği görülüyor. Özellikle de farklı koku aromaları ile adından söz ettiren marka, son olarak çiçek bahçesi konsantresi ile dikkat çekmektedir.

 

Bizim Toptan resmi sitesinde markanın tüm deterjan alternatifleri yerini almıştır. Yine 10 kg gibi kilo alternatifleri de mevcut durumda. Aralarından seçiminizi yaptıktan sonra ödemeye geçmeniz uzun sürmez. Aksine makul fiyatlar eşliğinde ürünü satın almanız kısa sürecektir. Beraberinde ise hızlı kargo imkanları dahilinde ürünün elinize ulaştırılması sağlanır.

Kargo ile gönderim seçilen siparişlerde : Bizim Toptan internet mağazasından oluşturmuş olduğunuz siparişler, e-ticaret operasyon ekibi tarafından özenle hazırlanarak 1 iş gününde kargoya verilir. Teslimat anlaşmalı kargo firmaları ile yapılmaktadır. Siparişin kargo bedeli sepetteki ürünlerin ağırlık ve hacmi üzerinden hesaplanır. Bizin Toptan’ın internet mağazasından yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerinizden kargo ücreti alınmamaktadır. TıklaGelAl siparişlerinizde ise siparişleriniz sizin için özenle hazırlanır, seçmiş olduğunuz saatte size teslim edilmek üzere hazır bekletilir.
Kullanmadığınız ve ambalajını bozmadığınız ürünleri 14 gün içerisinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.