Pakmaya Yaş Hamur Mayası 500 g
Pakmaya Yaş Hamur Mayası 500 Gr
Maya, geçmişten günümüze uzanan, birçok yemeğin ana lezzeti görevinde özellikle Türk mutfağında çok kullanılan gıdadır. Pakmaya yaş hamur mayası 500 Gr. Kullanarak, sizde mutfağınızda enfes tatlar ortaya koyabilirsiniz. Ekmek yapımında, böreklerde, poğaçalarda çokça kullanılan ve hamuru için olmazsa olmaz pakmaya yaş hamur mayası vazgeçilemeyen lezzettir.
500 Gr. Pakmayanın hepsini kullanmayacaksanız paketi açtıktan sonra küçük küçük dilimler haline getirerek buzdolabı poşetlerine koyup, buzdolabınızın dondurucu bölümüne atabilirsiniz. Kullanmak istediğinizde donmuş yaş mayayı ılık suyun içine alarak çözebilir ve kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.
Pakmaya yaş mayayı biraz ılık su ve biraz şeker ile karıştırıp oda sıcaklığında beklettikten sonra un ve diğer malzemeler ile bir araya getirerek mükemmel ekmekler, poğaçalar elde edebilir, misafirleriniz için eşsiz lezzetler ortaya koyabilirsiniz.
Pakmaya, hamurun tutmasında, kabarmasında temel bir rol oynar. Bu yüzden Türk mutfağında her buzdolabında mayayı görmemiz mümkündür. Pakmaya yaş hamur mayası 500 gr rahatlıkla kullanarak bu yapacağınız yemeklerin tadını ölümsüzleştirebilirsiniz.