logo
logo
bt
Teslimat Bölgesi
Teslimat Bölgenizi Seçiniz bt
bt
Seçilen Mağaza
Mağaza Seçiniz bt
bt
Teslimat Tarihi
bt
bt
Tahmini Teslim Tarihi
  • resm Patos Acı Baharat Aile Boy 18 g 90'lı

Patos Acı Baharat Aile Boy 18 g 90'lı



Koli


En geç Kargoda!

İnternet sitesi ve mağaza satış fiyatları farklılık gösterebilir.


logo
Ürün Açıklaması

Patos Acı Baharat Aile Boy 18 g 90'lı

Patos Acı Baharat Aile Boy

Patos cips ailesinin efsane lezzetine bir yenisi daha ekleniyor. Patos Acı Baharat Aile Boy  ile acı keyfi hiç bitmesin diye şimdi aile boyu paketinde.

Patos cipsin muhteşem lezzeti ve eğlenceli şekilleriyle keyifli akşamlar hiç bitmeyecek. Arkadaş sohbetlerinin, en güzel filmlerin bir numaralı vazgeçilmez lezzeti Patos Acı Baharat ile her şey daha eğlenceli. 

En farklı cips deneyimini Patos Acı Baharat Aile Boy ile yaşayın. Hem acı, hem çok lezzetli olsun diyenler için farklılık yaratıyor. Sıra dışı şekilleri ve enfes tatları ile Patos Acı Baharat Aile Boy paketinde hiç bitmeyen bir cips keyfi yaşarsınız.

Her pakette yeni bir sürpriz lezzet yaşatan Patos Acı Baharat Aile Boy ile ister ailenizle ister arkadaşlarınızla isterseniz tek başınıza yepyeni acı bir deneyim yaşayın. Tam ölçüsünde ve kararında acısı ve baharat sosu ile kimse bu lezzete hayır diyemeyecek.

Kargo ile gönderim seçilen siparişlerde : Bizim Toptan internet mağazasından oluşturmuş olduğunuz siparişler, e-ticaret operasyon ekibi tarafından özenle hazırlanarak 1 iş gününde kargoya verilir. Teslimat anlaşmalı kargo firmaları ile yapılmaktadır. Siparişin kargo bedeli sepetteki ürünlerin ağırlık ve hacmi üzerinden hesaplanır. Bizin Toptan’ın internet mağazasından yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerinizden kargo ücreti alınmamaktadır. TıklaGelAl siparişlerinizde ise siparişleriniz sizin için özenle hazırlanır, seçmiş olduğunuz saatte size teslim edilmek üzere hazır bekletilir.
Kullanmadığınız ve ambalajını bozmadığınız ürünleri 14 gün içerisinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.