logo
logo
bt
Teslimat Bölgesi
Teslimat Bölgenizi Seçiniz bt
bt
Seçilen Mağaza
Mağaza Seçiniz bt
bt
Teslimat Tarihi
bt
bt
Tahmini Teslim Tarihi
  • resm Elidor Doğanın Enerjisi Avokado Üzüm Şampuan 500 ml

Elidor Doğanın Enerjisi Avokado Üzüm Şampuan 500 ml



Adet
Paket


En geç Kargoda!

İnternet sitesi ve mağaza satış fiyatları farklılık gösterebilir.


logo
Ürün Açıklaması

Elidor Doğanın Enerjisi Avokado Üzüm Şampuan 500 ml

Elidor Avokado ve Üzüm Saç Kremi

Her insan güzel, ışıl ışıl parlayan, güçlü ve sağlıklı gözüken saçlara sahip olmak ister. Bu noktada ise saç şampuanımız oldukça önem kazanır. Zira iyi bir saç şampuanı saçları besler, ihtiyacı olduğu nemi saçlara sunar. Yani sadece saçı temizlemekle kalmaz aynı zamanda saça güç ve enerji de verir.

Bu noktada lider ürünlerden biri olan Elidor Avokado ve Üzüm Saç Kremi  ile saçlarınıza bir güzellik yapın. Elidor Avokado ve Üzüm Shine; içeriğinde geliştirilmiş olan özel formülü sayesinde saça ihtiyacı olduğu nemi yıkama esnasında verir. Saçı güçlendirir ve saç sağlığı için oldukça idealdir.

Pek çok kadın Elidor Avokado ve Üzüm Saç Kremi  ile saç bakımını sağlıyor. Bu ürün oldukça güzel kokmasının yanı sıra saçlara ipeksi bir yumuşaklık da sağlıyor. Ayrıca güzel kokan saçlara sahip olmamıza yardımcı oluyor.

Siz de ideal şampuanınızı arıyorsanız bir an önce Elidor Avokado ve Üzüm Shine ile tanışarak saçlarınızı hem temizlerken hem de bakım sağlayın.

Kargo ile gönderim seçilen siparişlerde : Bizim Toptan internet mağazasından oluşturmuş olduğunuz siparişler, e-ticaret operasyon ekibi tarafından özenle hazırlanarak 1 iş gününde kargoya verilir. Teslimat anlaşmalı kargo firmaları ile yapılmaktadır. Siparişin kargo bedeli sepetteki ürünlerin ağırlık ve hacmi üzerinden hesaplanır. Bizin Toptan’ın internet mağazasından yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerinizden kargo ücreti alınmamaktadır. TıklaGelAl siparişlerinizde ise siparişleriniz sizin için özenle hazırlanır, seçmiş olduğunuz saatte size teslim edilmek üzere hazır bekletilir.
Kullanmadığınız ve ambalajını bozmadığınız ürünleri 14 gün içerisinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.