logo
logo
bt
Teslimat Bölgesi
Teslimat Bölgenizi Seçiniz bt
bt
Seçilen Mağaza
Mağaza Seçiniz bt
bt
Teslimat Tarihi
bt
bt
Tahmini Teslim Tarihi
  • resm Nescafe Crema Latte 24x17 g

Nescafe Crema Latte 24x17 g


3 Adet üzeri 139,9 TL

Adet Fiyatı : 143,50 TL
Koli Fiyatı (12 Adet) : 1678,80 TL
Birim Fiyat: 139,90 TL


En geç Kargoda!

İnternet sitesi ve mağaza satış fiyatları farklılık gösterebilir.


logo
Ürün Açıklaması

Nescafe Crema Latte 24x17 g

Nescafe Crema Latte 24x17 Gr (24 Adet)

Size en sevdiğiniz kremalı ve şekersiz Latte ile baş başa bırakarak keyfinizi taçlandırmak isteriz. İstediğiniz yerde, tek bir tıklamayla damak tadınıza zevk verecek aroması ile paketler halinde satılan Nescafe Latte sizlerle! Ürünümüzü kahve bölümümüzde de bulabilirsiniz.

Nescafe ile daha keyifli bir gün geçireceksiniz. Sıcak bir Nescafe ile, gün boyunca kendinizi yenilemek ve gün boyunca daha dinç çalışmak için iyi bir mola vereceksiniz. Nescafe Crema Latte 24x17 Gr (24 Adet) seçeneğiyle, Nescafe sizi sitemizde bekliyor.

Nestlé dünyanın en büyük yiyecek ve içecek şirketidir. Dünyanın 191 ülkesinde 2000den fazla küresel ve yerel markayı bir araya getirir. Nestlénin amacı yaşam kalitesini artırmak ve daha sağlıklı bir geleceğe katkıda bulunmaktır. Daha iyi ve sağlıklı bir dünya yaratmak için çalışır. İnsanları daha sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmeye teşvik etmeyi amaçlar. Böylece topluma katkıda bulunur. Daha iyi ve sağlıklı bir dünya yaratmak için çalışır. Siz de evlerinize bu lezzeti tek tık ile getirebilirsiniz.

Kargo ile gönderim seçilen siparişlerde : Bizim Toptan internet mağazasından oluşturmuş olduğunuz siparişler, e-ticaret operasyon ekibi tarafından özenle hazırlanarak 1 iş gününde kargoya verilir. Teslimat anlaşmalı kargo firmaları ile yapılmaktadır. Siparişin kargo bedeli sepetteki ürünlerin ağırlık ve hacmi üzerinden hesaplanır. Bizin Toptan’ın internet mağazasından yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerinizden kargo ücreti alınmamaktadır. TıklaGelAl siparişlerinizde ise siparişleriniz sizin için özenle hazırlanır, seçmiş olduğunuz saatte size teslim edilmek üzere hazır bekletilir.
Kullanmadığınız ve ambalajını bozmadığınız ürünleri 14 gün içerisinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.