logo
logo
bt
Teslimat Bölgesi
Teslimat Bölgenizi Seçiniz bt
bt
Seçilen Mağaza
Mağaza Seçiniz bt
bt
Teslimat Tarihi
bt
bt
Tahmini Teslim Tarihi
  • resm Fersan Balzamik Sirke Bianco Cam 250 ml

Fersan Balzamik Sirke Bianco Cam 250 ml



Adet
Koli


En geç Kargoda!

İnternet sitesi ve mağaza satış fiyatları farklılık gösterebilir.


logo
Ürün Açıklaması

Fersan Balzamik Sirke Bianco Cam 250 ml

Mutfaklarda fark yaratan Fersan Balsamik Sirke Bianco Cam, Anadolu'nun eşsiz üzümlerinin bir sanatçı mükemmeliyeti ile işlenmiş halidir. Dünyada İtalyan mutfağının demirbaşı ilan edilen balsamik sirke kendine özgü keskin bir tat ve koku alma sahiptir.
Yemeklerde, salata ve soslarda kıvam arttırıcı olarak kullanılmasının yanı sıra lezzet verici son dokunuş olarak tercih edilir. Tüm yemeklerde rahatlıkla kullanılabilen ürün özellikle tavuk ve et üzerinde lezzet arttırıcı bir etkiye sahiptir.
Son dönemde Türk mutfağında da hızla yerini alan Balsamik Sirke, baharat aromalarının ete hızlı geçmesine yardımcı oluyor. Kullanılan sirke çeşitleri arasında her zaman farklı bir yere sahip olan balsamik sirke, ızgara yaparken etin tadının kuvvetlenmesine de yardımcı oluyor.
Yoğun kıvamlı ve lezzet arttırıcı özelliği ile gıdaların marine işlemlerinde de tercih ediliyor. İtalyanların vazgeçilmez damak tadı mutfaklarımızda hızla yerini almaya devam ediyor.
Kargo ile gönderim seçilen siparişlerde : Bizim Toptan internet mağazasından oluşturmuş olduğunuz siparişler, e-ticaret operasyon ekibi tarafından özenle hazırlanarak 1 iş gününde kargoya verilir. Teslimat anlaşmalı kargo firmaları ile yapılmaktadır. Siparişin kargo bedeli sepetteki ürünlerin ağırlık ve hacmi üzerinden hesaplanır. Bizin Toptan’ın internet mağazasından yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerinizden kargo ücreti alınmamaktadır. TıklaGelAl siparişlerinizde ise siparişleriniz sizin için özenle hazırlanır, seçmiş olduğunuz saatte size teslim edilmek üzere hazır bekletilir.
Kullanmadığınız ve ambalajını bozmadığınız ürünleri 14 gün içerisinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.