logo
logo
bt
Teslimat Bölgesi
Teslimat Bölgenizi Seçiniz bt
bt
Seçilen Mağaza
Mağaza Seçiniz bt
bt
Teslimat Tarihi
bt
bt
Tahmini Teslim Tarihi
  • resm Feast Garnitür (Mısırlı) 2,5 kg

Feast Garnitür (Mısırlı) 2,5 kg



Adet
Koli


En geç Kargoda!

İnternet sitesi ve mağaza satış fiyatları farklılık gösterebilir.


logo
Ürün Açıklaması

Feast Garnitür (Mısırlı) 2,5 kg

Muti Mısırlı Garnitür (B) 2,5 Kg

Muti Mısırlı Garnitür (B) 2,5 Kg, evlerin derin dondurucularında kullanıma her an hazır olması için en taze sebzeler özenle ayıklanıp, şoklanıp, paketlenerek üretilmektedir. En lezzetli makarna salataları, Rus salataları, yemek yapmak ve dilediğiniz her alanda kullanmak için uygundur.

Yıl boyunca tazeliğini koruyan sebzeler lezzetle doludur. Her bir tanesinde mısırın, havucun, bezelyenin ve patatesin lezzetini alacağınız Donuk Garnitürler, özellikle endüstriyel mutfakların olmazsa olmazıdır. Çok çeşitli kullanım alanı onu olmazsa olmazlardan yapmaktadır.

Tüketicisini tüm zorlu ayıklama ve pişirme işlemlerinden kurtarmak için özel olarak üretilmiştir. Tazeliğini ilk günkü gibi koruyan formu sayesinde, şeffaf paketleme seçeneği hijyenini ve güvenilirliğini ortaya koymaktadır. Uzun süre derin dondurucuda güvenle saklayıp içinden dilediğiniz kadar alıp dondurma işlemine devam edebilirsiniz. Hiçbir koruyucu ve katlı maddesi içermez. Paket talimatlarına uygun olarak saklanması önerilmektedir.

 

Kargo ile gönderim seçilen siparişlerde : Bizim Toptan internet mağazasından oluşturmuş olduğunuz siparişler, e-ticaret operasyon ekibi tarafından özenle hazırlanarak 1 iş gününde kargoya verilir. Teslimat anlaşmalı kargo firmaları ile yapılmaktadır. Siparişin kargo bedeli sepetteki ürünlerin ağırlık ve hacmi üzerinden hesaplanır. Bizin Toptan’ın internet mağazasından yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerinizden kargo ücreti alınmamaktadır. TıklaGelAl siparişlerinizde ise siparişleriniz sizin için özenle hazırlanır, seçmiş olduğunuz saatte size teslim edilmek üzere hazır bekletilir.
Kullanmadığınız ve ambalajını bozmadığınız ürünleri 14 gün içerisinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.